luxe auto huren
auto huren amsterdam
auto huren den haag
limo verhuur
roze limousine
auto huren rotterdam
trouwauto
limousine verhuur amsterdam
limousine

Resultaten voor hummer te huur

hummer te huur
Witte Hummer H2 Huren in Oud-Beijerland Trouwauto Trouwen.nl.
Witte Hummer H2 Huren. Welkom bij witte hummer huren. Welkom bij Witte Hummer H2 huren. U kunt bij ons een witte Hummer H2 een witte Rolls Royce huren met chauffeur voor uw bruiloft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.
schoonheidssalon nieuwegein
Hummer limousine huren bij Limousine Service Groningen.
Onze Hummer limousine is uniek omdat hij een extra deur heeft, hierdoor kunnen u en uw gasten altijd snel en comfortabel in en uit de limousine stappen. Deze spectaculaire Hummer limousine verhuren wij voor diverse gelegenheden. Hierbij valt te denken aan onder andere bruiloften, feesten, galas, promoties, vrijgezellenfeesten, taxidienst of andere speciale gelegenheden.
korte kapsels
Hummer trouwauto's' Aanbod Trouwautosverhuur.nl.
Tags Hummer limousine huren Rotterdam, Hummer limo verhuur. Witte Hummer H2 Limousine huren? hummer limousine, chrysler 300c limousine, div lincoln limousines te huur tegen de scherpste tarieven, tevens trouwvervoer en oldtimer verhuur. Ons bedrijf is gespecialiseerd in verhuur van limousines en trouwvervoer, wij bezitten dan ook een grote diversiteit aan auto's' De collectie bestaat o.a.
visum china online
Hummer H2 Hummerhuren.
De Hummer H2 kwam van de grond toen General Motors het recht kocht om onder de merknaam Hummer civiele versies te mogen verkopen van AM General. In 2010 is het merk Hummer stopgezet door moederbedrijf General Motors. Bedrijf: General Motors.
plastic
Marktplaats.nl Hummer Huren Verhuur Auto en Motor.
Op 13 maart J.L hebben wij als cadeau voor onze dochter een Hummer gehuurd. We hadden een huur tijd van een half uur afgesproken, grandioos. Vooral toen de Hummer na een half uur bij de feestplek aankwam en er door de chauffeur voor gesteld werd om nog een aantal keren een rondje te rijden met andere gasten.
Hummer H2 Party Limousine huren.
DUSA Limousine Service heeft maar liefst 3 Hummer H2 Party limousines in het wagenpark. U kunt bij ons een Hummer H2 Party limousine huren inclusief chauffeur en champagne. Of huur een Hummer H2 limousine voor 8 personen! Bel nu voor de scherpste aanbieding!
Hummer limousine huren LimoCompany.
Er is niks zachtaardigs aan deze Hummer stretch limo, dus als je muziek wil terwijl je in de Hummer Amsterdam ontdekt neem dan een eigen cd mee; deze 44 die te huur is bij Limocompany zal jou in stijl brengen naar de plaats van bestemming.
Hummer Limousine verhuur Huur een hummer limo.
De Hummer limousines zijn gebaseerd op de normale Hummer H2 of H3 deze uit zichzelf al grote autos zijn volledig gedemonteerd daarna verlengd en weer helemaal opnieuw opgebouwd met alle denkbare luxe die u kunt verwachten in een Hummer limousine. De eerste Hummer limousines zijn gebouwd in 2004 in Amerika al snel kwamen de eerste Hummer limousines naar Europa, vanaf 2005 is het mogelijk om in Nederland een Hummer limousine te huren.
Hummer H3 limousine roze StarlimoStarlimo.
Hummer H2 limousine. Hummer H2 limousine roze. Hummer H3 limousine roze. Roze Hummer H3 Limousine. De stoere roze Hummer limousine is vanaf april 2011 te huur bij Starlimo. Wij blijven er uiteraard voor zorgen dat, onze collectie limousines uniek is in Nederland.
Zelf rijden in een hummer ferrari offroad en rondrit, verhuur van stretch limousine ideaal als cadeau of limo voor trouwfeest als ceremonieauto nu te huur voor leuke festiviteiten of huren.
Prijs Hummer H1 / H2: 125 euro per uur. Prijs Hummer H2 Super Stretch Limousine: 250 euro per uur. Prijs Hummer H2 Super Stretch Limousine te Amsterdam: 750 euro voor 3 uur. Op basis van 25 kilometer rijden per uur.
Een unieke roze Hummer limousine huren Limo Exclusief.
Kies voor een unieke ervaring door de roze Hummer limo te huren. De H2 is de langste limousine in Nederland en met de opvallende roze kleur en prachtige klanken van de V8 motor valt u sowieso op. De tijd dat u gebruik maakt van onze roze Hummer limousine wordt berekend vanaf vertrek tot en met retour in de garage.

Contacteer ons